Градоначелник

Поштовани посјетиоци, драги суграђани!

Драго ми је што вас могу поздравити на званичној интернет страници Града Бања Лука. Вјерујем да ће интернет страница  Града  бити користан извор информација о Бањој Луци, о дешавањима у граду и свему што наш град може понудити. Овај портал је намијењен грађанима, предузетницима, инвеститорима, гостима који долазе у наш град, као и свима који желе знати више о граду на Врбасу.

Бања Лука ће се наставити развијати  као отворен и пријатељски град, регионални центар који би требало да развија привреду и предузетништво. Наш град је  пријатно мјесто за живот, препознатљив по динамичности за оне који га посјећују. Моја жеља је да наша Бања Лука буде град у којем ће се све генерације имати добре услове за живот, напредак и просперитет. За остварење планираног, неопходни су јасан циљ, реалан приступ, посвећеност, енергија и вријеме.

У предстојећем четворогодишњем мандату, настојаћу да, уз вашу помоћ, учиним оно  што је најбоље за наш град. Управо зато, отворен сам за сва ваша питања и иницијативе које можете слати путем ове интернет странице. Биће ми веома важна ваша реакција на наш нови пројекат, поруку или промјену коју је потребно провести, јер живот је ток, а без кретања и нових идеја нема напретка. Отворени смо за сарадњу, јер је ово управа која ће, прије свега, слиједити потребе свих становника града, али и оних који желе да инвестирају и послују у Бањој Луци. Коректан и поштен однос донијеће нам нов квалитет, а нашем граду нову енергију, која ће нам помоћи на путу развоја.

Градоначелник
Мр Игор Радојичић


Материјал преузет са званичног сајта Града Бања Лука - www.banjaluka.rs.ba