• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Бања Лука бира најбоље спортисте 9. фебруара
Бања Лука бира најбоље спортисте 9. фебруара PDF верзија   Верзија за штампу

Традиционална манифестација Избора најбољих спортиста и спортских организација града, биће одржана у СД Борик, у петак 9. фебруара, са почетком у 19.00 часова. 

Избор ће бити обављен у осам категорија: најуспјешнији спортиста у мушкој и женској сениорској конкуренцији, најталентованији спортиста у мушкој и женској категорији (пионири, кадети, јуниори), најуспјешнија спортска организација у мушкој и женској конкуренцији, најуспјешнији спортски догађај-манифестација и најуcпјешнији спортиста појединац у спорту за инвалидна лица.

Посебна категорија односи се на награду „Животно дјело“, а биће додијељена и специјална признања за допринос у афирмацији спорта нашег града. 

О најбољима одлучује стручни жири кojи, осим чланова Савјета за младе и спорт, чине истакнути спортски радници, спортски новинари и најуспјешнији спортиста  Бање Луке за 2016. годину. Бодовање спортских резултата врши се у складу са критеријумима за избор и награђивање најуспјешнијих и најталентованијих спортиста појединаца, спортских организација и спортских манифестација града Бање Луке. Жири је до сада имао три сједнице, а посљедња сједница, на којој ће бити донесена коначна одлука, биће одржана у петак.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008