• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Јавни позив за достављање приједлога за РП Регионалног центра
Јавни позив за достављање приједлога за РП Регионалног центра PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука, одржаној 22. и 23. децембра 2017. године, донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана за простор Регионалног центра у Бањој Луци.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор који се налази уз Улицу Проте Николе Костића, а односи се на к.ч. бр. 1938/9 и 1939, к.о. Буџак (н.п.), површине 0,21 ха  и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама мјесне заједнице Росуље, петнаест дана од дана објављивања. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању, да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  15. фебруара 2018.године.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008