• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив удружењима: Пријавите пројекте из области културног стваралаштва
Позив удружењима: Пријавите пројекте из области културног стваралаштва PDF верзија   Верзија за штампу

Јавни позив за суфинансирање пројектних активности удружења из области културног стваралаштва расписан је данас.

Јавни позив се односи на сљедеће области: ликовног стваралаштва, музичко - сценског стваралаштва, филмске умјетности и аудио-визуелних програма, позоришне умјетности и књижевног стваралаштва.

Висина средстава која се могу додијелити по пројекту износи од 1.000 до 4.000 КМ, а удружење које конкурише на Јавни позив може пријавити један пројекат.

Пријаве на Јавни позив са потребном документацијом достављају се Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику, путем Пријемне канцеларије Градске управе Града Бања Лука, у канцеларију 14, у затвореној коверти, са назнаком: Јавни позив за суфинансирање пројектних активности удружења из области културног стваралаштва, број: 10-65-8/18 или путем поште - препоручено, на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за културу, туризам и социјалну политику, Трг српских владара 1, 78 000 Бања Лука.

Јавни позив отворен је до 2. марта, а све детаљније информације заинтересовани могу добити путем телефона број: 051/244-444, локал  758, или директно, у канцеларији број 26.

Комплетан јавни позив и потребну документацију преузмите овдје.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008