• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Сједница Скупштине града Бања Лука 31. јануара
Сједница Скупштине града Бања Лука 31. јануара PDF верзија   Верзија за штампу

Деветнаеста сједница Скупштине града Бања Лука биће одржана 31. јануара, са почетком у 9.00 часова, а на дневном реду ће се наћи 29 тачака. Између осталог, биће ту сет одлука о питањима гријања у Бањој Луци према којима би од 1. фебруара 2018. године, нова топлана у потпуности преузела испоруку топлотне енергије у граду односно о општим условима за производњу, испоруку и кориштење топлотне енергије, те о тарифном систему „Еко топлане Бања Лука“.

На дневном реду су и тачке које се односе на куповину земљишта за изградњу саобраћајнице Делибашино село – Пријечани, али и реконструкцију Улице Петра Великог у Чесми, као и приједлог закључка о утврђивању нацрта регулационог плана за саобраћајни чвор на укрштању Карађорђеве улице и Улице Јована Рашковића, којим је предвиђена градња кружног тока са једном траком са циљем да се што прије ријеши један од акутних проблема у функционисању саобраћаја у овом дијелу града.

На овој сједници наћи ће се и приједлог закључка о усвајању омладинске политике Града Бања Лука за период 2018 – 2022. година, као и приједлог акционог плана суфинансирања омладинских активности Града Бања Лука за 2018. годину, те сет кадровских питања. 

- Вјерујем да ће одборници на сједници изнијети низ конструктивних приједлога и да ће материјали прве сједнице Скупштине у овој години, на којој усвајамо низ врло важних одлука за град, добити подршку одборника. Очекујемо и низ приједлога, али и амандмана, који би требало да допринесу да дођемо до најбољих рјешења за грађане – рекао је предсједник Скупштине града Бања Лука Зоран Талић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008