• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив на семинар "Успјешна продаја"
Позив на семинар "Успјешна продаја" PDF верзија   Верзија за штампу

Градска развојна агенција позива све заинтересоване да се пријаве за учешће на семинару „Успјешна продаја“, који ће бити одржан 31. јануара и 1. фебруара у  Музичком павиљону Парка „Петар Кочић“.

Семинар је намијењен менаџерима, руководиоцима, директорима, шефовима организационих јединица, кадровској служби, вођама тимова, те свима који се баве продајом и који желе да унаприједе рад својих организација.

Како су навели из Градске развојне агенције, циљеви семинара су унапређење знања полазника у области продаје, да се научи како подстакнути и његвати лојалност купаца, затим стицање потпуног разумијевања продајног процеса, како развити системски приступ у разумијевању потреба других и остваривању утицаја, те овладавање алатима који продају чине ефективном и ефикасном.

„Семинар је осмишљен с циљем да полазнике учини што више продуктивним, дајући им практичне, релевантне вјештине које могу одмах примијенити на послу. Наша метода активног учења урања полазнике у интензивне практичне вјежбе, активности и стварне симулације. Резултат? Брже учење и задржавање научене материје“, наведено је из Градске развојне агенције.

Семинар ће бити одржан у термину од 09.00 до 16.00 часова, а сви заинтересовани пријаве могу доставити путем електронске поште: brana.babic@cidea.org или путем телефона број: 051/394-250. Котизација за семинар, која укључује учешће на семинару, ручак и освјежење, износи 70 КМ по особи.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008