• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Уручене захвалнице учесницима „Ћевап феста“
Уручене захвалнице учесницима „Ћевап феста“ PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић уручио је данас захвалнице учесницима недавно одржаног „Ћевап феста“, првог фестивала бањалучког ћевапа.

Захваљујући се ћевабџијама на учешћу у изузетно успјешној манифестацији, градоначелник Радојичић најавио је да ће „Ћевап фест“ прерасти у традиционално окупљање, те да ће једина промјена у односу на први фестивал бити промјена термина и локације одржавања.

- Организовањем овог фестивала, ова администрација је показала да жели да промовише бањалучки ћевап, као наш аутохтони производ који ћемо, надамо се, ускоро и званично заштитити као наш бренд. Као Градска управа, презадовољни смо због тога што се фестивалу одазвало више од 10.000 посјетилаца, а што нас учвршћује у плановима да од овог догађаја направимо препознатљив туристички производ на који ће долазити бројни туристи из региона – казао је Радојичић.

Он је казао да ће се Градска управа, као организатор овог догађаја, трудити да већ наредни фестивал буде програмски садржајнији и атрактивнији за посјетиоце, али и да окупи што је више могуће бањалучких ћевабџија, као једних од носилаца програма.

Подсјетимо, први фестивал бањалучког ћевапа одржан је 13. јануара ове године, уз учешће шест градских ћевабџиница, и то: „Код Мује“, „Биљана & ТЈ“, „Стари рецепт“, „Златна круна“, „Мрвица“ и „Код Баће“.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008