• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Препоручујемо

У случају опасности позовите
Центар за обавјештавање
121


Контакт

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ
Начелник:
Сања Павловић

Одсјек за управне послове и грађанска стања
Шеф одсјека:

Диана Џаја-Јокић

Телефон:
051/244-524
e-mail:
diana.dz.jokic@banjaluka.rs.ba

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Сервисне информације / Радојичић са високом званичницом ЕУ: Бања Лука може одиграти значајну улогу у процесу ЕУ интеграција
Радојичић са високом званичницом ЕУ: Бања Лука може одиграти значајну улогу у процесу ЕУ интеграција PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, разговарао је данас у Бриселу са Ангелином Ајхорст, директорицом одјела Европске службе за спољне послове за Западну Европу, Западни Балкан и Турску. 

У отвореном и срдачном разговору, наглашено је да локалне заједнице, попут Бање Луке, могу да одиграју значајну улогу у процесу европских интеграција, увезивањем са другим градовима у регији и примјеном европских вриједности и стандарда.

Како је пренио градоначелник Радојичић, са високом званичницом Европске комисије посебно је размотрена улога локалних заједница у Југоисточној Европи и њиховом укључивању у процес европских интеграција.

- Разматрајући тренутно стање у процесу европских интеграција у вези са БиХ, обострано је изражена забринутост због застоја у имплементацији Реформске агенде – казао је Радојичић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008