• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / РП "Јелшинград" - достављање приједлога на планска рјешења
РП "Јелшинград" - достављање приједлога на планска рјешења PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука, одржаној 23. новембра 2017. године, донесена одлука о измјени одлуке о изради измјене дијела Регулационог плана „Јелшинград РО Творница  стројева, уређаја и алата“ – новелисани план.

Измјеном овог плана ће бити обухваћен простор уз комплекс производних објеката предузећа Нови Јелшинград - Фабрика алатних машина из Бање Луке, површине 35,95 ха и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Лазарево 1.

Надлежно Одјењење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије на одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  21. децембра 2017. године.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008