• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Почео „Зимзоград“
Почео „Зимзоград“ PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић вечерас је у Бањалуци отворио пету по реду манифестацију "Зимзоград" која ће трајати до 2. јануара наредне године.

"Налазимо се на почетку још једног `Зимзограда` који означава и почетак зимских догађаја у нашем граду које ће трајати до 15. јануара, односно 45 дана разних дешавања", рекао је Радојичић.

Он је навео да је окосница ових дешавања "Зимзоград" у којем ће, осим сталних садржаја - угоститељских и забавних, бити и повремени прогами, углавном намијењени дјеци и младима.

"Осим тога, град је на још неколико других локација припремио још садржаја забавног карактера-представе, видео-игре, а најкрупнији догађаји у оквиру тих 45 дана су концерти", додао је Радојичић.

Он је навео да ће 27. децембра у оквиру хуманитарног догађаја "С љубављу храбрим срцима" бити организован концерт, као и новогодишњи концерти 30, 31. децембра и 1.јануара на којима ће учествовати регионалне музичке звијезде.

"Зимзоград", који се у Бањалуци одржава пету годину у организацији Агенције "Минт" и бањалучке Туристичке организације, након свечано отварања, почео је традиционалним доласком Дједа Мраза и наступом "Бејб Барбарела бенда". 


Градска управа града Бањa Лукa © 2008