• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Модерно дјечије игралиште и рекреативна зона отворени у Аква парку
Модерно дјечије игралиште и рекреативна зона отворени у Аква парку PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић и генерални директор компаније м:тел Марко Лопичић, отворили су данас новоизграђено дјечије игралиште и рекреативну зону у кругу воденог парка „Аквана“. Улаз је бесплатан и омогућен је из Улице Мише Ступара и од стране дворане "Борик".

-Ово је садржај који је на овом ширем урбаном подручју града, гдје има јако пуно дјеце, итекако био потребан. Уз велико игралиште, ту су и вјежбалиште и трим стаза, тако да те садржаје могу да користе и рекреативци – рекао је градоначелник Радојичић, који је захвалио компанији м:тел на вриједној донацији.

Истакао је да се наставља велика акција Градске управе на изградњи дјечијих игралишта са друштвено одговорним компанијама.

-На четири или пет игралишта у току су различите фазе изградње игралишта, а у току су и преговори са новим друштвено одговорним компанијама којима нудимо локације на цијелом подручју Бање Луке – нагаласио је Радојичић.

Градоначелник је најавио и нови пројекат са компанијом м:тел, наводећи да је ријеч о новинама у зимским садржајима у Бањој Луци, који би трајали од почетка децембра до половине јануара.

-Оно што би требало бити ново и на чему интензивно радимо, јесте да обезбиједимо да 30. и 31. децембра и 1. јануара Бања Лука има програм као што то има Будва. Желимо да будемо нова друга регионална пријестоница на овом подручју, у коју је лако доћи и довести туристе – закључио је градоначелник.

Игралиште и спортско-рекреативни садржаји у Аква парку поклон су компаније м:тел. Вриједност инвестиције је око 120.000 КМ.

Директор компаније м:тел Марко Лопичић, рекао је да су се радо одазвали позиву Града за учешће у акцији.
-Велика нам је част и задвољство да поклонимо свим нашим суграђанима један овакав садржај. Ово је апсолутно безбједан објекат и надам се да ће сви посјетиоци уживати у свим садржајима – казао је Лопичић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008