• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Отворен јавни позив за избор корисника помоћи за изградњу и санацију кућа уништених у поплавама
Отворен јавни позив за избор корисника помоћи за изградњу и санацију кућа уништених у поплавама PDF верзија   Верзија за штампу

Домаћинства са подручја Бање Луке чије су куће уништене или оштећене у поплавама 2014. године, могу да се пријаве на јавни позив за одабир корисника помоћи за изградњу и санацију стамбених јединица, који је отворен од данас, 9. октобра до 9. новембра ове године.

Пројекат опоравка од поплава финансира Европска унија, а проводи УНДП у сарадњи са Међународном организацијом за миграције (ИОМ).

Иначе, Пројекат опоравка од поплава представља наставак активности на пољу санације штета узрокованих елементарним непогодама које су БиХ погодиле 2014. године. Пројекат је усмјерен на трајно стамбено збрињавање и економско оснаживање жртава поплава и клизишта, кроз изградњу и санацију индивидуалних стамбених обајеката, помоћ малој пољопривреди, те креирање нових радних мјеста у приватном сектору, а све у циљу пружања помоћи социјално угроженим категоријама становништва у поплављеним подручјима.

Заинтересовани са подручја Бање Луке, више информација у вези са јавним позивом могу добити у Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику (контакт особа: Наташа Баштинац) или путем броја телефона: 051/244-444, локал 694.

Преузмите:

- јавни позив

- пријава

Градска управа града Бањa Лукa © 2008