• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Пријем за делегацију Скупштине општине Бар
Пријем за делегацију Скупштине општине Бар PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, састао се данас са делегацијом Скупштине општине Бар, коју је предводио предсједник Радомир Новаковић.

У отвореном и пријатељском разговору, градоначелник је госте из Бара упознао са тренутним пројектима које градска администрација реализује, истичући активности на изради два важна документа - стратегијама развоја града и културе.

Градоначелник Радојичић упознао их је и са другим значајним пројектима Града, те навео да је Бања Лука покренула и бројне активности поводом кандидатуре за Европску пријестоницу културе 2024. године.

Предсједник Скупштине општине Бар Радомир Новаковић, представио је њихова искустава из области привреде, интересујући се, овом приликом, за бањалучки програм подршке привреди.

Током сусрета, разговарано је и о могућностима сарадње између двије локалне заједнице у више области, а гости из Бара упутили су позив градоначелнику Радојичићу да их посјети за Дан општине 24. новембар.

Састанку у Градској управи присуствовали су и предсједник Скупштине града Бања Лука Зоран Талић, потпредсједник бањалучке Скупштине Саша Чудић и секретар Скупштине општине Бар Стево Пејовић.

Делегација из Бара, која је у дводневној посјети Бањој Луци, разговарала је данас и са вршиоцима дужности начелника одјељења за образовање, здравство, спорт и омладину и културу, туризам и социјалну политику - Драганом Бањцем и Наталијом Тривић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008