• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив за учешће на тренингу "Управљање пројектним циклусом"
Позив за учешће на тренингу "Управљање пројектним циклусом" PDF верзија   Верзија за штампу

Пројекат “Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) у сарадњи са Градом Бања Лука објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) са подручја града за учествовање на дводневном тренингу: „Управљање пројектним циклусом (PCM)”.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења Јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање који су објавили Град Бања Лука и ReLOaD пројекат 14. септембра , а који је отворен до 12. октобра 2017. године. 
Циљ тренинга је пружити представницима ОЦД додатна знања о управљању пројектним циклусом како би могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима аплицирати на горе наведени јавни позив али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Тренинг ће бити одржан 28. и 29. септембра у просторијама Радничког универзитета у Бањој Луци (Грчка улица, бр. 4),  са почетком у 10.00 часова.

С обзиром на то да је број учесника на тренингу ограничен, у случају већег интересовања за тренинг, из једне организације ће на тренингу моћи учествовати само један представник.

Крајњи рок за пријаву на тренинг је 25. септембра до 12.00 часова, на e-mail адресу:  natasa.bastinac@banjaluka.rs.ba.

ОЦД које буду одабране за учешће на тренигу биће контактиране до 26. септембра, када ће им се доставити и дневни ред тренинга.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану финансира Европска унија, а проводи UNDP.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008