• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Завршена акција "Бирамо најуређеније" - уручене награде
Завршена акција "Бирамо најуређеније" - уручене награде PDF верзија   Верзија за штампу

Свечаном додјелом награда и признања, данас је у Градској управи окончана акција „Бирамо најређеније“. Награде најбољима уручио је замјеник градоначелника Срђан Амиџић. У овогодишњој акцији, коју је 15. годину узастопно организовала Градска управа, учествовало је 39 кандидата у четири категорије. 

У свом обраћању награђеним, Срђан Амиџић је истакао њихову посвећеност и ентузијазам у уређењу животног простора, те да је обавеза Градске управе да промовише и подстиче ове позитивне примјере.

- Сви учесници су дали позитиван примјер како се може уредити и оплеменити свој животни простор. Захваљујем се свима који су узели учешће у овогодишњој акцији, јер су својим радом допринијели да наш град буде љепши и уреднији. Овим путем позвао бих све наше суграђане да се у што већем броју укључе у ову акцију сљедеће године, као и у све акције које буду организоване а тичу се уређења града. Само заједничким снагама наш град можемо учинити љепшим – поручио је Амиџић.

У име награђених, говорила је Јелена Златинић, власница најуређенијег балкона. Она је изнијела идеју да се од сљедеће године у акцију укључе и вртићи.

- Ова идеја родила се због тога што ми у уређењу балкона помаже мој трогодишњи син и мислим да дјецу од малих ногу би требало да учимо добрим и здравим животним навикама. Захваљујем се на награди и вјерујем да ће нагараде свима бити подстрек да и даље уређују свој животни простор – рекла је Јелена Златинић.

Пријатељ овогдишње акције била је компанија Елта кабел, а важно је напоменути да је Здравко Лепир, другопласирани у категорији најуређенијег дворишта, одлучио да своју награду поклони једном нашем старијем суграђанину који борави у старачком дому.Награђени у акцији Бирамо најуређеније 2017.

У категорији најуређенијег дворишта

1.    Дејан Ћетојевић – Улица Чарлија Чаплина 12
2.    Здравко Лепир – Улица Петра Великог 137
3.    Драженко Глишић – Улица Здравка Дејановића 82

У категорији најуређенијег школског дворишта

1.    ОШ „Јован Цвијић“
2.    OШ „Јован Дучић“ Залужани
3.    OШ „Војислав Илић“ – Подручна школа Бочац 

У категорији најуређенијег простора у стамбеним зградама

1.    ЗЕВ Булевар Десанке Максимовић број 2, улаз 3
2.    ЗЕВ Равногорска улица број 16
3.    ЗЕВ Улица Царице Милице број 38-40

У категорији најуређенијег балкона

Јелена Златинић – Улица Драгана Бубића 14 Б/2

Специјална награда

Божо Радман, за допринос у очувању зеленила на подручју града Бање Луке.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008