• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Почело "Љето на Врбасу"
Почело "Љето на Врбасу" PDF верзија   Верзија за штампу

Концертом Умјетничког ансамбла Министарства одбране Србије "Станислав Бинички" и Бањалучке филхармоније, под називом "Под звијездама", у суботу увече је подно зидина Кастела, отворена 64. културно-забавна и туристичка манифестација „Љето“ на Врбасу.

Изведене су композиције из познатих домаћих и страних филмова, уз солистичке наступе Лукијана и Кристине Ивановић и Маје Манојловић, а у оквиру програма отварања манифестације одржан је и дефиле пловних објеката, гдје су учешће узели и бањалучки клубови водених спортова.

Манифестацију је отворио замјеник градоначелника Бање Луке Срђан Амиџић, који је поздравио учеснике и госте, те изразио задовољство што је Бања Лука домаћин овакве манифестације и пожелио свима да се угодно осјећају током њеног трајања.

- Припремљен је богат културно - спортски програм у којем ће учествовати све генерације, од најмлађих до насјтаријих. У оквиру „Љета на Врбасу“ очекује се да ће учешће узети око 500 учесника у различитим категоријама – кажу у Туристичкој организацији Града Бања Лука.

„Љето на Врбасу“ ће трајати до 30. јула.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008