• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Град тражи партнера за изградњу нове топлане – од данас отворен јавни позив
Град тражи партнера за изградњу нове топлане – од данас отворен јавни позив PDF верзија   Верзија за штампу

Град Бања Лука расписао је данас Јавни позив за подношење пријава ради оснивања заједничког привредног друштва ради изградње и финансирања новог постројења Топлане. Jaвни позив је расписан на основу одлуке Скупштине града Бања Лука, донесене на сједници 15. марта.

Сва заинтересована домаћа или страна правна и/или физичка лица у наредних 21 дан могу да поднесу пријаву за учешће у поступку избора партнера за оснивање заједничког привредног друштва ради производње, дистрибуције и наплате топлотне енергије на подручју Града Бања Лука.

Конкурсна комисија ће анализирати пристигле понуде и оцијенити сваки од њихових елемената, те ће оног са највећим бројем бодова предложити градоначелнику, а на основу чега ће градоначелник предложити Скупштини Града доношење одлуке о избору партнера, као и Нацрт уговора о оснивању заједничког привредног друштва.

Пријава са пратећом документацијом се подноси у писаној форми, у затвореној коверти, са назнаком: „Јавни позив за подношење пријава ради оснивања заједничког привредног друштва ради изградње и финансирања новог постројења Топлане. Н/Р предсједника Конкурсне комисије“.
Пријаве се достављају поштом или непосредном предајом на шалтер за пријем поште Града Бања Лука, Трг српских владара бр. 1, 78000 Бања Лука.

Заинтересовани субјекти, могу извршити увид у релевантни материјал у Центру за инвеститоре (ул. Краља Алфонса XIII број 1).

Комплетан јавни позив објављен је на насловној страни овог сајта.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008