• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Седма сједница Скупштине Града заказана за 28. фебруар
Седма сједница Скупштине Града заказана за 28. фебруар PDF верзија   Верзија за штампу

Седма сједница Скупштина града Бања Лука биће одржана 28. фебруара, са почетком  у 10 часова. На дневном реду овог засједања биће 28 тачака дневног реда. Ово је одлучено на данашњој сједници колегијума Скупштине Града.

Колегијум је данас утврдио и Нацрт етичког кодекса Скупштине града Бања Лука уз одређене измјене, а који ће бити разматран на седмој сједници Градског парламента. Усвојен је и Извјештај о реализацији програма рада Скупштине Града и радних закључака Скупштине за период од 1. јануара до 31. децембра 2016. године, који ће такође бити дио дневног реда овог засједања.

Од других тачака, на дневном реду фебруарске сједнице наћи ће се и Приједлог рјешења о избору потпредсједника Скупштине Града, те приједлози одлука о утврђивању основице за обрачун ренте, о додјели јавне површине ради привременог заузимања, те о утврђивању статуса удружења од интереса за град.

Одборници ће разматрати и приједлоге два програма, и то суфинансирања културно-умјетничког аматеризма, књижевног стваралаштва, програма и пројеката у области културе и туризма и финансирања спорта и физичке културе града Бања Лука за 2017. годину.

На дневном реду су и приједлози календара културних, туристичких и осталих манифестација Града Бања Лука за 2017. годину и календара спортских манифестација Града Бањалука за 2017. годину.
Биће разматран и читав сет питања из области просторног уређења, као и више кадровских питања.
Информација о стању безбједности на подручју града Бања Лука за 2016. годину и приједлог одлуке о измјенама одлуке о пословним зградама, пословним просторијама и гаражама у власништву Града такође ће се наћи на овом засједању.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008