• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Интернет апликацијом до ефикаснијег процеса производње
Интернет апликацијом до ефикаснијег процеса производње PDF верзија   Верзија за штампу

У Градској развојној агенцији у петак је презентована интернет платформа „Фирм контрол“ која је намијењена предузећима производног типа.

Како је појашњено из Градске развојне агенције, „Фирм контрол“ није класичан програм који се инсталира на рачунар већ се систем налази на интернет страници www.firmkontrol.com и сви који се ту региструју могу имати свој налог за приступ са било којег уређаја који има приступ интернету. На овај начин је омогућено да корисник са било којег мјеста прати ток производње и новца у свом предузећу, у којем је статусу одређена наруџба, да има увид у стање у магацину готових производа, као и да се повезују са другим фирмама и са њима директно размјењује наруџбе кроз систем.

Као велику предност ове апликације потенцијални корисници су навели надзор над процесом производње кроз радне налоге као алата за израду плана рада неке наруџбе. У оквиру овог плана могу се направити задужења тј. операције потребне за израду готовог производа, а могуће је евидентирати и времена завршетка свих појединачних операција и њихов учинак.

Градска развојна агенција ће ускоро организовати још једну презентацију ове апликације и сви заинтересовани могу се пријавити путем телефона број: 051 394 250, или путем електронске поште ivan.babic@cidea.org .

Градска управа града Бањa Лукa © 2008