• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / У Пословној зони у Рамићима инвеститори уведени у посјед
У Пословној зони у Рамићима инвеститори уведени у посјед PDF верзија   Верзија за штампу

Седам инвеститора, који су путем јавне лицитације купили парцеле у оквиру Пословне зоне "Рамићи – Бања Лука", уведени су у посјед прошле седмице, потврдили су у Одсјеку за локални економски развој.
-Примопредаји на терену у Пословној зони Рамићи присуствовали су представници Града Бања Лука, комисија именована од стране градоначелника Бање Луке и седам нових инвеститора, власника фирми чија су проширења планирана на овим парцелама.  Овим кораком, власници парцела, тј. инвеститори у Пословној зони, стекли су услове за предузимање даљих активности на изради потребне техничке документације за прибављање грађевинских дозвола за изградњу пословних објеката планираних у овој зони – казали су у овом Одсјеку.
Подсјећамо да су почетком октобра потписани уговори о купопродаји земљишта у комплексу Пословне зоне "Рамићи – Бања Лука", а ради изградње производних погона. Уговори су потписани са седам инвеститора, а ријеч је о бањалучким предузећима: "Модул", "Техномеркур", "Телдинг", "Мадако", "Нора пласт", "Сепл" и "Елас металексперт". Укупна вриједност уговора износи 789.000 КМ.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008