• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / "Бема" отворила прву продавницу
"Бема" отворила прву продавницу PDF верзија   Верзија за штампу

Бањалучка фабрика обуће „Бема“ отворила је данас, 10. септембра, прву малопродајну продавницу, која се налази у кругу фабрике. Продавницу су свечано отворили градоначелник Слободан Гаврановић и један од сувласника фабрике Бењамин Фугина.

Градоначелник Гаврановић је изразио задовољство због новог искорака домаћег произвођача обуће, нагласивши да је „Бема“ једна од најуспјешнијих фабрика  у Бањој Луци, али и у регији.

- Ово је изузетан пословни успјех и добра идеја. Дуги низ година „Бема“ је, радећи за друге, осмишљавала пројекат, како да почне производити властите ципеле. То се данас остварило и то је у Бањој Луци значајан привредни догађај - рекао је Гаврановић на свечаности отварања којој су присуствовали бројни гости из јавног живота, али и радници “Беме“.

Он је додао да је за десет година постојања, ово предузеће нарасло са 140 радника на садашњих  1.200 запослених. Први пар ципела у „Беминој“ продавници купио је управо градоначелник Гаврановић и истовремено позвао Бањалучане да купују обућу у овој продавници, јер су цијене приступачне, а квалитет висок.

Технички директор „Беме“ Маринко Умичевић,  рекао је да је јако срећан због отварања продавнице, захваливши се градоначелнику што је препознао значај отварања овог објекта.

- Ово је велики дан за нас и „Бема“ не може више да живи од послова за друге. Раније смо најављивали да ћемо почети производити своје ципеле и ево то смо остварили. Тренутно имамо 50 својих модела и већ правимо колекцију прољеће-љето за наредну годину. Водимо рачуна да то буде удобна и квалитетна ципела, и ово је наш први искорак у том правцу – навео је Умичевић.

Радно вријеме продавнице је 10.00 до 18.00 часова.

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008